17 Aralık 2012 Pazartesi

KETEN MUTFAK TAKIMI









Yine duck ketenden mutfak takımı yaptım.Çaydanlık kılıfı(asortik adıyla pot tea:)),poşetlik,ekmeklik,mutfak önlüğü,vee runner(iki adet arkalı önlü kullanılabilir).

11 yorum:

  1. çift taraflı önlük kalın olmuyor mu kumaşlar kalın değil mi benim müşterilerim tek modelde sabit kaldılar başka model yaptığımda sitem ediyorlar.deli kızın çeyizi gibi hep aynı şeyler.sıkılmadan devam ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Yooo hiç kalın olmuyor.Çevremdekilere gösterdim hepsi beğendi.duck keten; dikişi kolay, kullanımı kolay, kolay temizleniyor ben bu kumaşı çok beğendim.Şimdi gidip kalınlığını ölçecektim ama hepsini Ankara'da bıraktım,kuzenime çeyiz oldu.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, bu kuması nerden bulabilirim acaba markası nedir ?

    YanıtlaSil
  4. Merhaba;kumaşın cinsi duck keten,bütün kumaşçılarda var,ayrıca çok fazla çeşidi var,daha güzellerini de bulabilirsiniz.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,ellerine emeğinize sağlık hepsi çok güzeller. rica etsem ekmeklik ve poşetliğin kapak kısımlarının nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  6. Kapağı ayrı olarak dikip çevirdim,daha sonra kapak parçasını diğer parçanın arka tarafına koyup parçaları birbirine ekledim, kapağı öne yatırıp üstünden tekrar dikiş attım,böylece dikiş yerleri kapanmış oldu. Bilmem anlatabildim mi :)

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. slm kumaşı nereden bulabilirim acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ,kumaş duck keten diye satılıyor,bütün kumaşçılarda var.Bu eski bir kumaş,şimdi daha güzelleri vardır. :))

      Sil
  9. slm kumaşı nereden bulabilirim acaba

    YanıtlaSil

handmadebynono © 2014. İzinsiz kopyalanamaz | Powered by-Blogger

Blog design-Şablon tasarım-Değmesn yağlı boya