23 Mart 2014 Pazar

Kermes İşleri

En son buluşmamızda arkadaşlarımdan biri kermes için birşeyler dikmemi istedi.O günden sonra 1 ay geçti,elimde başka işler vardı onları yaptım.Çocuklar ev işleri dikişler derken kermes hazırlığı son haftaya kaldı.Kaldı da bir de hasta oldum.Neyse hasta masta demedim kestim kumaşları,bir kestim bir yattım derken son gün de diktim  aşağıda görülenleri.Bunlar dışında ıncık cıncık bir şeyler daha kestim ama onları da bu hafta dikicem inşallah. 
Bu gördüğünüz kumaşı  kahverengi pamuklu kumaşla birleştirip biraz erkeksi bir önlük yaptım.Papyonu da vaar.
 Bu önlüğü de kalp aplikelerle süsledim,cıvıl cıvıl oldu.

 Bu da çaydanlık koruyucu,sıcak tutucu, işte öyle bir şey.Dışı kapitoneyle içi elyafla kuşandı.
 Bu da içten görünüşü.
 Sonra; üç desen dört parça,sadece diktiğim ,süslemeye vakit bulamadığım amerikan servisler.Ve fotoğrafı olmayan runnerlar.

 İki kare masa örtüsü.
 Bunu ilk defa denedim.Yabancı bir sitede görmüştüm.Fırına asılıyor,çok kullanışlı bence.
Bunlar daa  bunlar neydi yahuu?Tabii ki kağıt mendil çantası. Sıra seyircilerimde,yorum yazan elleriniz dert görmesin emi..

6 yorum:

  1. Sizi yeni tanıdım ve işleriniz çok hoşuma gitti. Takibe de aldım. Ellerinize sağlık kağıt mendil çantasını birde mendilleriyle görmek isterim. (Ortası aralık mı gizli fermuar mı var anlayamadım da) Başarılar.....

    bu arada geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  2. Hoş geldiniz Betül hanımcım.Öncelikle yorum için teşekkür ederim.Bu işleri teslim etmeden acele fotoğrafladığım için içine mendil koymadan çektim.Kusuruma bakmayın :)Ortası açık ,içini astarlı yaptım.Mendil koyduğunda çok açık kalmasın diye düğme de dikilebilir ki ben bundan öncekini öyle yapmıştım.

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun Nursel Hanım... Bayıldım önlüklerinize.. Renkleri ve modelleri çok şeker. Papyonlu olan ise favorim. Malum beyleri mutfakta da görmek istiyoruz, öyle değil mi? Elinize sağlık. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Teşekür ederim Ehil Keyif.Beyler mutfağa girmeli,kesinlikle katılıyorum.Benim beyi sokmak zor ama neysee.Benden de sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. OLDUKÇA FARKLI TASARIMLAR GÜZEL OLMUŞ:)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim,Kendimce Şeyler.

    YanıtlaSil

handmadebynono © 2014. İzinsiz kopyalanamaz | Powered by-Blogger

Blog design-Şablon tasarım-Değmesn yağlı boya