27 Mart 2014 Perşembe

Pembe Kuşun Arkadaşı Mavi Kuş :))

 Pembe kuşumun arkadaşı mavi kuş da geldi dün.Yine aynı ölçülerde 17x10cm.


26 Mart 2014 Çarşamba

Incık Cıncık İşler :) Vee Artık Ben De Sipariş Alıyorum

 Yabancı bir sitede gördüğüm kuşlu çantadan ben de yaptım.Ve çok sevdim.Tam baharı simgeleyen cıvıl cıvıl renkleriyle bence al beni diyor.Bu arada artık sipariş  kabul ediyorum.Haydi Bismillahirrahmanirrahim diyelim,cümlemizin hayırlı kazançları olsun diyelim başlayalım.
Kuşlu küçük çantanın boyutları 17x10 cm dir.

23 Mart 2014 Pazar

Kermes İşleri

En son buluşmamızda arkadaşlarımdan biri kermes için birşeyler dikmemi istedi.O günden sonra 1 ay geçti,elimde başka işler vardı onları yaptım.Çocuklar ev işleri dikişler derken kermes hazırlığı son haftaya kaldı.Kaldı da bir de hasta oldum.Neyse hasta masta demedim kestim kumaşları,bir kestim bir yattım derken son gün de diktim  aşağıda görülenleri.Bunlar dışında ıncık cıncık bir şeyler daha kestim ama onları da bu hafta dikicem inşallah. 
Bu gördüğünüz kumaşı  kahverengi pamuklu kumaşla birleştirip biraz erkeksi bir önlük yaptım.Papyonu da vaar.
 Bu önlüğü de kalp aplikelerle süsledim,cıvıl cıvıl oldu.

 Bu da çaydanlık koruyucu,sıcak tutucu, işte öyle bir şey.Dışı kapitoneyle içi elyafla kuşandı.
 Bu da içten görünüşü.
 Sonra; üç desen dört parça,sadece diktiğim ,süslemeye vakit bulamadığım amerikan servisler.Ve fotoğrafı olmayan runnerlar.

 İki kare masa örtüsü.
 Bunu ilk defa denedim.Yabancı bir sitede görmüştüm.Fırına asılıyor,çok kullanışlı bence.
Bunlar daa  bunlar neydi yahuu?Tabii ki kağıt mendil çantası. Sıra seyircilerimde,yorum yazan elleriniz dert görmesin emi..

15 Mart 2014 Cumartesi

Mutfak Perdesi ve Portakal Şekerlemesi


 Görümcem Zeliha'ya diktiğim mutfak perdeleri.Kumaşını İkeadan almıştık.Dikimi çok kolaydı ve hiç de fena durmadılar sanki hıı ....


Portakal kabuklarını çöpe atmaya kıyamadım.Portakal kokusunu çok seviyorum,keklerde de çok güzel oluyor.Ben de şekerleme yaptım ve sakladım.Kumaş torbaya koydum ama kavanoza mı koymak lazımdı bilemedim.Bilen varsa beri gelsin. :)

Sağlıklı,güzel,kimsenin kimseye kıymadığı bir hafta dilerim...  :(

11 Mart 2014 Salı

Havlu Günleri-4

Meşhur(?) havlularımı yayınlamaya devam ediyorum.Bu arada yeni havlular aldım.Dahası gelecek anlaşılan.Benden kurtuluş yok. :)
 Neyse daha önce de üst fotoğraftaki mor havludan süslemiştim.Komşum istediği için tekrar yaptım.Alttakiler de Eminönü'den aldığım muhtelif havlular,evde oradan buradan artmış muhtelif dantellerle süsledim.

 En çok da bu sevildi.Fotoğrafta çok iyi çıkmamış ama pudra pembe ve krem birbirine çok yakışıyor ya ondan herhalde.Gününüz aydın osun emi :)


8 Mart 2014 Cumartesi

Havlu Günleri-3

 Bunlar da el havluları.Kahve tonları sevenlere...Bunlara bir de küçük sepet yapmalı.
 Sepetin rengi ortadaki tondan olabilir.Yaparsak olur tabii.Güzel de olur hem de...
Hava kapalı pek keyif vermiyor ama iyi hafta sonları dilerim.Ben de yeni siparişlerimin kumaşlarını almaya Pendik'e gideyim.Kaplan tuhafiye;Eminönü'ye gidemediğimde tercihim. :)

6 Mart 2014 Perşembe

Havlu Günleri-2

 Havlularımın diğerlerinin birkaçı  da bunlar.Turkuaz,pudra pembe ve krem renkli havlularım.Üsttekiler dantel ve kurdeleyle süslendi.

 Bu havlulara da ;gördüğünüz ama benim adının ne olduğunu bilmediğim, bu ara bilmemnesini pikoyla geçirdim.Altını da temizledim.Ara bilmemnesini kesmiyeyim diye de çok dikkatle çalıştım.Benim için sade ama hoş oldu.Siz de ne düşündüğünüzü yazarsanız ben çook mutlu olurum.Anlaştık mı?  :)))


5 Mart 2014 Çarşamba

Havlu Günleri -1



 Uzun bir tembellikten sonra, dün oturdum havlularımla uğraştım.Masa örtülerinden kalan dantellerle elimden geldiğince süsledim.Bir baktım epey bir iş yapmışım,ama hepsini bir anda yayınlamayacağım.Azar azar bloğa koyarım,takip eden görür diye düşündüm.Heh heh kötümüyüm ne. :)))


handmadebynono © 2014. İzinsiz kopyalanamaz | Powered by-Blogger

Blog design-Şablon tasarım-Değmesn yağlı boya