14 Mart 2013 Perşembe

KÖŞE DANTELİ

 Yatak takımı için köşe danteli .Bir tanesi  bitti kaldı üç köşe ve bir ara danteli :).Biter mi bilmem,Allah büyük.



13 Mart 2013 Çarşamba

KENAR DANTELİ YAPTIM



 Sevgili komşumun oğlu için yaptım bu havlu kenarını .Başka bir örnek başlamıştım ama onu pek sevmediğim için söküp bunu yaptım.İki günde zor bitirdim , ama oldu işte.Şimdi teslim zamanı...






10 Mart 2013 Pazar

KREP BÖREK-dünkü marifetlerim


 Bilir misiniz bilmem ama biz çok severiz.Krep yap, içini koy, bohça yap, tereyağında kızart.

Tırtıl kurabiye ve damalı kurabiye.Damalı kurabiyenin biraz işçiliği var ama tırtıl kurabiye kolay ve lezzetli oluyor.Yeğenimin doğum gününe yapıldı.Ve fotoğrafları olmayan tuzlu kurabiyeler,börekler...Biraz abarttım galiba :))

7 Mart 2013 Perşembe

PİKE TAKIMI


Krem rengi,kumaşı yatak örtüsü havasındaki bu pikeyi diktim,gelin evine serdik,yanımda makine olmadığı için cep telefonuyla çektik,anca bu kadar çıkmış,kusura bakmayın.  



Pike kumaşını Eminönünden aldım,metresi biraz pahalıydı ama çok güzel bir kumaş.Pamuk satenle ve fransız dantelle süsledim.Çarşaf ve yastık kılıfını yaptım.Pikenin kumaşından süs yastığı yaptım.

MİNİK KIZ MANTOSU



Küçük kızımın mantosunun boydan görünümü.Daha önce manto fotoğraflaını yayınlamıştım fakat boydan görünümü yoktu.İşte onları da buldum..
Çantamı da eline almış sıpa. :)

LAVANTA TORBALARI





 Keten kumaştan diktiğim dantelli lavanta torbaları.İçlerine lavanta ve biraz da elyaf koydum.Hazır çiçekler ve keten ip ile nostaljik oldu gibi.

6 Mart 2013 Çarşamba

İŞLEME YASTIK



Zincir işi ve sarma ile işlediğim yastık.Evdeki, yanlış aldığım bir kumaşı değerlendirmek için işlemiştim,kumaş fazla değerlendi galiba...

5 Mart 2013 Salı

YENİ KUMAŞLARIMMM



Çeşitli işler için aldım bu kumaşları,ne güzeller değil mi?.Keten,viskon ve diğerleri....

4 Mart 2013 Pazartesi

ELBİSELERİM

Bu kumaşı seviyorum.Kadıköydeki cuma pazarından almıştım,pamuklu kendinden işlemeli.Kilo aldığım için genişçe bir model bulup diktim kendime                                                                  

 Bir gecede karar verip aynı gece diktiğim elbisem.Hem dikmesi kolay hem de üstte güzel duruyor.Fermuarı biraz kısa ama elimde olan buydu.


Yillar önce diktiğim bir elbise.Kumaşını çok beğenerek almıştım.İnce dökümlü tam yazlık bir kumaş.Şu anda içine giremiyorum, ama yakında gireceğim.Heh heeee.

handmadebynono © 2014. İzinsiz kopyalanamaz | Powered by-Blogger

Blog design-Şablon tasarım-Değmesn yağlı boya